вівторок, 25 січня 2011 р.

Автозаводська (Lubomir+1)

На початку 1960-х в СРСР було відкрито новій автозавод, покликаний забезпечити широкі маси трудящих недорогими легковими автомобілями. На фото нижче зображено одну з перших моделей, яка поклала початок лінійці машин, що набули значного поширення у різних куточках союзу.


ЗАПИТАННЯ: В якому місті знаходився цей завод?

Загадковий об' єкт (-)

На Закарпатті у 4 км.від Мукачево знаходиться єдиний у Європі подібний географічний об' єкт,про що свідчить встановлена там пам'ятка.Що це за об' єкт?

Містично-політична:)(Selena+1)

Згідно з Апокаліпсисом,наприкінці прийде Антихрист,тому релігіозні фанатики підозрювали у сатанізмі багатьох політичних діячів.Останнім був відомий діяч 70-80х років,усі три імені котрого у англійському написанні складалися з 6 літер,створюючи тим самим число диявола-666.Хто він?

Мисливська (Fess+1)

Вважається що мисливці своїми влучними пострілами створюють качкам невеликі проблеми:)Але за статистикою англійського мисливського товариства найбільше клопоту їм створює саме те,що вони не влучують.А чим саме?

Загадкові об`єкти (Victor+1)

Найбільше таких об`єктів знаходится в Росії-три чверті від світової кількості.Найбільший з таких об`єктів теж знаходиться в Росії.Назвіть твір початку минулого століття,в якому згадується аналогічний англійський об`єкт.

Фрази Victor +1

Закінчіть двома словами фразу одного видатного математика:"В історії залишаються фрази з..."