неділю, 16 січня 2011 р.

Наркоманська-2 (Lokki+1)

Старенькому пенсіонеру прописали щодня приймати ліки - одну таблетку з синьої баночки і одну - з червоної. Причому, його хвороба настільки підступна, що він не може ні пропустити прийом ліків, ні випити їх більше, або менше. Йому необхідно кожного разу приймати строго одну таблетку з синьої баночки і одну з червоної. Крок в сторону - миттєва смерть у страшних муках!
Одного разу він витрусив на долоню таблетку з синьої баночки, а коли витрушував з червоної, рука смикнулася і випало дві таблетки. Тепер на долоні три абсолютно однакові таблетки. Викидати йому їх не хочеться, бо він кожну копійку береже, але й помирати також. Як йому вчинити?

2 коментарі:

  1. Пенсионеру надо высыпать на ладонь еще одну таблетку из синей баночки. Все таблетки растереть в порошок и тщательно перемешать. Выпить половину этой смеси сейчас, а половину в следующий раз, когда надо будет принимать таблетки.

    ВідповістиВидалити
  2. Так, точно! З цим пенсіонерським фанатизмом так і треба зробити :-) Ну, а я би їх просто порозрізав на половинки (на таблетках для цього є спеціальні поділки).
    Lokki +1 бал!

    ВідповістиВидалити